Deksels!!!

Vandaag ben ik samen met Sander naar ‘De Franse Dag’ in Oss geweest. Dat is een autoshow waar rond de 350 franse auto’s komen. Wij waren uitgenodigd om op de stand van de Peugeot Citroen Drivers Club te staan.

Het was lekker weer dus met Sander de avond vantevoren tot 11 uur gewerkt om twee auto’s klaar te krijgen. Bij Sander wilde het raam aan de bijrijderskant niet omhoog en bij mij moest er nog een groot deel van het interieur in. Dat had ik nog niet gedaan ivm de aanstaande motorconversie. Maarja, met een halve auto op een autoshow kan natuurlijk niet.

De dag zelf was een groot succes. Zowel onze CTi als de 306 van Sander zijn op de foto gezet door bezoekers.

resize-of-07oss07.jpg

resize-of-img_7234.jpg

resize-of-grotefoto-miaqjuro.jpg

Eenmaal thuis gekomen wilde Esther wel even meerijden in de auto zonder dak. Dat leek onze dame wel wat. Dus de stoelverhoger voorin gezet, gordels goed vast gemaakt en daar gingen vader en dochter een stukje rijden. Zo van de Rivierensingel richting de Weijerweg. Daar begon het te regenen waarop Esther vroeg “Papa, doe je nu het deksel er weer op”. Ik kwam in ieder geval niet meer bij. Gauw het dak er op gedaan en via de andere kant van de Riverierensingel weer terug naar huis. Daar kwamen natuurlijk de vaste vragen weer van ons meisje: “Is Okapi nu dicht?” en even later “Is mijn Monnesorieschool nu dicht?”. Ja Esther, die zijn allebei dicht op zondag 🙂

This entry was posted in Other. Bookmark the permalink.

Leave a Reply