Bouwplaats inrichting opgehaald

Mark was vanochtend al vroeg (5 uur!) met Paul richting Rijssen gereden om met de vrachtwagen de spullen op te halen. Ik was iets later vertrokken richting Rijssen om mee te helpen met het laden van de vrachtwagen. De schaftkeet en de bouwhekken stonden al op een andere vrachtwagen geladen, dus dat scheelde al een stuk. Uiteindelijk zat alles in anderhalf uur op in de vrachtwagen en konden we weer richting Helmond rijden.
Ik was alvast wat vooruit gereden om wat ruimte vrij te maken en stenen op te stapelen waar de schaftkeet op moest komen. Dit bleek helaas niet al te makkelijk, want de vrachtwagen kon niet achterom. Uiteindelijk hebben we de keet geplaatst op de plek waar de containers zouden komen.

{bouwplaats}{bouwplaats}{bouwplaats}

{bouwplaats}{bouwplaats}{bouwplaats}

{bouwplaats}{bouwplaats}{bouwplaats}

Eind van de middag kreeg ik vervolgens een telefoontje dat de containers ook die middag kwamen. Gelukkig konden die iets verder neergezet worden, maar stonden wel precies op de plek waar ons huis komt. Niet zo handig, maar we moeten toch alles nog op de goede plek zetten, dus dat komt wel goed. Verder heet Peter vandaag nog wat muurplaten losgehaald.

{bouwplaats}{bouwplaats}{bouwplaats}

This entry was posted in Bouwmaterieel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply