Voorlopige resultaten grondonderzoek!

Zojuist van Hilgert te horen gekregen dat de voorlopige resultaten van het grondonderzoek binnen zijn. Het ziet er goed uit (gelukkig maar). Geen onverwachte ‘troep’ in de grond. De analyses zijn nu gedaan, het rapport komt ergens volgende week en kan dan gelijk door naar de gemeente.

Verder heeft de gemeente een ei gelegd over het peil op de kavel: dit wordt gelijk gehouden met het peil van de Scheldestraat, 19,75 boven NAP. Dat betekent voor ons allemaal dat er grond bij moet, we zitten nu nl lager.

 Hilgert is vandaag weer verder gegaan met het verzamelen van materiaal. Bouwsteigers, stenenkruiwagen, betonmolen ging allemaal op de aanhanger vandaag. Vanavond kijken bij wat (ong 200!!) bouwstempels.. jaja het gaat allemaal verder.

This entry was posted in Bouwmaterieel, Bouwrijp, Huis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply