Dat gaat snel!

Zo. Woensdag 13-8 om half 11 zou het beton komen… om 10.55 zijn ze begonnen met storten, om 11.25 waren er twee ladingen beton gestort (28 m3!) en was het klaar. Pff… dat ging echt heel snel. Maar nu ligt het beton erin. De opa’s en Hilgert hebben het daarna nog gladgestreken (ze waren net voor de bui klaar). Toen zijn we naar huis gegaan voor de lunch. Door de regen hebben we ipv glad beton beton met wat putjes (van de regen). Maar dat geeft niet, want dan hecht de specie goed (aldus de experts!).

Donderdag had Hilgert ook vrij en in de middag is hij begonnen met het verwijderen van de bekisting. Dit heeft hij donderdag/vrijdag gedaan. Vrijdag had ie een beetje vrij van de bouw. Omdat het de laatste dag van de vakantie was zijn we met de meisjes naar de dierentuin geweest en ‘s avonds lekker wezen eten bij het pannenkoek-huis!

{betonfundering} Dat gaat lekker…{betonfundering} Gooi maar vol{betonfundering} En toen vlakstrijken{betonfundering} Nog meer vlakstrijken…

{betonfundering} Bekisting half verwijderd{betonfundering} Bekisting helemaal verwijderd{betonfundering} Steigerplanken die ontspijkerd/ontschroefd moeten worden{betonfundering} De stenen zijn ook al gebracht!

This entry was posted in Fundering, Huis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply