Vloer gelegd!!!

Nu gaat het opeens weer snel. Zaterdagmiddag al een begin gemaakt met het leggen van de balken voor de vloer. Gisteren de piepschuim broodjes er tussen gelegd en het voorste gedeelte voorzien van de (zwaarste!!!) balken. De langste waren 4,55meter en wogen ruim 150kg per stuk! Samen met Sander en pa deze balken op de plaats gekregen met het nodige gezucht en gesteun šŸ™‚

A.s. vrijdag komt het zand voor de vloer van de garage (daar zit geen kruipruimte) en dan kan daar ook het piepschuim en de bewapening op.

Nog meer foto’s dus!

Ā {broodjes} Eerst alle betonnen liggers op hun plek leggen{broodjes} Daarna de piepschuim elementen (ook wel broodjes genoemd) ertussen{broodjes} Daarna is de vloer dicht en kunnen kleine meisjes er een dansje op doen

{broodjes} Tussen de werkzaamheden door ook nog de meterkast in elkaar geknutseldā€¦

This entry was posted in Begane grond, Electriciteitswerken, Loodgieterswerk, Vloeren. Bookmark the permalink.

Leave a Reply