Hoera…we hebben een uitrit!!

De aanvraag voor onze uitrit/inrit vergunning is na 8 weken wachten goedgekeurd. Daar zijn wel wat telefoontjes aan vooraf gegaan, maar we zijn iedere keer vriendelijk geholpen door de mensen bij de gemeente.

In eerste instantie wordt het een bouwuitrit. Er staan echter nog twee bomen en 1 struik in de weg op de grond van de gemeente. Vandaag gelijk maar eens gebeld wanneer die weg gehaald zouden worden. Nou dat konden ze me (nog) niet vertellen omdat ze ten eerste ons ondertekende formulier nog niet hadden (dat klopt, gisteren op de post gedaan) en ten tweede moet dat ingepland worden.
Op mijn voorstel om zondag die twee bomen gelijk te verwijderen omdat we toch de kettingzaag hadden werd heel positief gereageerd. Dat scheelt hun werk, en wij kunnen alvast doorgaan. Dus zondag gaat ook een stuk gemeentegrond er aan geloven!

This entry was posted in Kavel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply