Nog een keer hoera! We zijn door Welstand!

Vandaag was het weer zover. Om 16:05 mochten we voor de tweede keer naar Welstand. Sander en ik moesten bijna een uur wachten, maar toen was het eindelijk zover. Aan de leden van de commissie was te merken dat ze het al aardig gehad hadden, want ze wilden het snel afwerken. Op onze tekeningen stond al een stempel GOEDGEKEURD toen we binnenkwamen. Iedereen was het er over eens dat dit ontwerp beter was als het eerste. Over de nokhoogte van 11 meter van het hoofdgebouw deed men niet moeilijk gelukkig. Na 5 minuten stonden we weer buiten.
Donderdag verwacht ik de officiele bevestigingsbrief. Ik zal deze hier op de blog plaatsen.

De volgende stap is de goedkeuring van de sloopvergunning waar we nog op wachten. Parallel hieraan zjn we volop bezig met het uitwerken van de details van het huis zodat de bouwvergunning aangevraagd kan worden.

This entry was posted in Huis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply