Overdracht

Vandaag was de overdracht van de grond van de oude eigenaar naar ons. Alles was uiteindelijk (na 1 keer uitstel ivm onze hypotheek) nu wel goed geregeld.

‘s Middags heb ik onze bouwlift opgehaald in Bakel. Het is een oude maar goede bouwlift. We zouden ‘m eigenlijk woensdag al halen, maar toen hadden we halverwege een lekke band. Dus heeft pa een nieuw wieltje geregeld en hebben we dat er vrijdag onder gezet en naar de kavel gereden. Dat ging met max. 50km/h want anders werden de bandjes toch een beetje te warm.

Toen we dan toch op de kavel waren ook gelijk maar besloten om de laatste eik die er stond ook maar om te zagen. Hier in de regio heeft men last van de eiken-processierups en als die eenmaal in zo’n boom  zit krijg je het er moeilijk uit. Ook de uitslag die de beestjes veroorzaken is niet prettig. Later zullen we ook de dennen die er nu nog staan weghalen.
Samen met Mark en Erik was het omzagen van de eik zo gebeurd. Jurgen komt het hout zaterdag ophalen.

This entry was posted in Bouwmaterieel, Kavel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply