Grote bomen gekapt

Vanmorgen was ik al om 7 uur op de kavel, want vandaag heeft een bedrijf de 5 grote populieren verwijderd. Dit ging niet zo makkelijk, maar gelukkig hadden ze groot materieel bij zich. Een tractor met versnipperaar, een hoogwerker, een mini-loader, een tractor met container, 4 kettingzagen en nog 4 man! Daarbij waren wij er ook met een paar man, dus dat schoot lekker op. Een groot voordeel van die versnipperaar was dat we ook alle takken die we vorige keren op een grote hoop gegooid hadden nu weg konden werken. Er bleef maar een klein hoopje over van het spul.

{kappen} Versnipperaar{kappen} Al 2 bomen om!{kappen} Onze dametjes

{kappen} Een drukte van belang met al die mensen{kappen} De nieuwe inrit, nu zonder boom die in het midden staat

This entry was posted in Bouwrijp, Kavel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply