Nog meer slopen…

Zaterdag zijn we nog meer aan het slopen geweest. Samen met schoonvader hebben we de rest van de plafonds verwijderd. Mark is begonnen aan de boerderij en heeft ook al 3 ruimtes helemaal kaal gemaakt. Mijn inschatting dat we hetĀ met 1 container het zouden redden was wat optimistisch. Afgelopen vrijdag zijn er namelijk 2 nieuwe containers gebracht. Een voor het restafval en een voor nog meer hout. Een gedeelte daarvan is vervolgens voor het hout uit De Rijt 3. Het grootste gedeelte zal opgevult worden met hout uit de boerderij.
Rond 3 uur zouden we even het laatste raam uit de keuken van nummer 3 verwijderden. Raam kwam netjes los, alleen vlak voordat we het glas er uit konden pakken brak het in een paar stukken….waavan 1 fors stuk op mijn hoofd terecht kwam. Gevolg was een bloedbad door een flinke snee boven op m’n hoofd en een ritje naar de Eerste Hulp van het Elkerliek. Aldaar hebben ze er netjes 3 hechtingen ingezet (zonder verdoving…ikke Rambo šŸ™‚ ) en mocht ik weer naar huis.
Hier een klein foto’tje van de verwonding šŸ˜‰

De schadeā€¦ een flinke jaap en 3 hechtingen.. en een bult !

Pa was inmiddels al terug naar het kavel gegaan en Petra kwam me ophalen. Ze heeft me weer terug naar het kavel gebracht en daar hebben we nog wat tapijt verwijderd. Inmiddels was Ron ook komen helpen. Die heeft nog twee oude kozijnenĀ uit de zolderĀ gesloopt en nog meer vloerbedekking verwijderd.
Al met al is het huis nu kaal en kan gesloopt worden. Volgende week zaterdag gaan we verder Mark helpen met de boerderij te ontmantelen.

This entry was posted in Bouwrijp. Bookmark the permalink.

Leave a Reply