Loods leeggesloopt

Vandaag weer een druk programma. Om half 10 was ik al op de kavel en ben gestart met het leeghalen van wat ooit een oefenruimte voor een band geweest is. De 4(!) lagen vloerbedekking had ik donderdag al verwijderd en nu kon ik starten met de vloerbedekking op de muur en plafond (!). Daarna het slopen van de wanden. Om 10 uur waren ook de beide opa’s gearriveerd en kwam er schot in de zaak.
Rond 11 uur kwam ook collega Fred ons assisteren. Aangezien Fred niet de kleinste is vlogen de stukken muur ons rond de oren 🙂 Na dit harde werken was het tijd om een boterhammetje te gaan eten en daarna zijn Fred en ik samen naar Westerhoven gereden om mijn nieuwe aanhanger op te halen. Die hebben we gekocht bij Intermobie. Een goed adres waar ze de aanhangers zelf maken. Verzinkt staal en het gebruikte hout is betonplex. Vrijwel onverslijtbaar dus. Tevens waren zij een van de weinige fabrikanten die een dubbelassige aanhanger maken, zonder kenteken (max gewicht dus 750kg) maar wel met twee assen van 1000kg per stuk. Dus er zou in geval van nood 2 ton op kunnen. Dat lijkt me genoeg voorlopig 🙂

Bij terugkomst hebben we nog 1 wand er uitgehaald en alles in de container gemikt. Toen was ook dit gebouwtje leeg en klaar voor de sloper. Hieronder wat foto’s van de containers en het leeggesloopte schuurtje.

{de_rijt_3_gesloopt} Nu nog met dakplaten, maar binnen helemaal leeg gesloopt{de_rijt_3_gesloopt} Container vol met glaswol, tapijt en ander afval

This entry was posted in Kavel, Slopen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply