Bouwrijp maken..

Heeft toch meer voeten in de aarde dan we dachten 😉

Nadat de sloper klaar was en het puin weg was hoefde ‘alleen’ even de boomstronken nog eruit gehaald te worden en de grond een beetje geëgaliseerd te worden. Zo.. dat hebben we geweten. De stronken lieten zich niet zo makkelijk verwijderen, tja dat krijg je met jongens die 3 ton (!!) wegen. Dus dat duurde wat langer dan verwacht… De grondwerker is er twee zaterdagen en 4 avonden mee bezig geweest. Maar toen was de grond bouwrijp. Onze grond en die van de boerderij, want dat hebben we samen gedaan… Gelijk is de bouwplaats opnieuw ingericht. De keet staat nu op de goede plek, net zoals de beide containers en het materiaal.

{nasloop} Zo zag het er uit na de sloop{nasloop} Een grote woesternij :){nasloop} Je komt nog wel eens wat tegen…een riolering waarvan niemand weet waar die naar toe gaat bijvoorbeeld

{nasloop} Met een grote kraan alle wortels er uit gehaald….gewicht varieerde van 2 tot 3,5 ton! In totaal is er 35 ton (!) wortels afgevoerd.{nasloop} Tja…die dingen wegen 3 ton (!) en wilden maar moeilijk in de container{nasloop} Tussendoor ook nog even een partij schragen en een betonmolen opgehaald. Pastte precies op de aanhanger.

This entry was posted in Bouwrijp, Huis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply