Voorbereinde werkzaamheden

Hilgert en Mark hebben de bouwkeet aangesloten op water en licht en er is zelfs een werkend toilet! Tevens hebben ze tussen de beide containers een afdak gemaakt, zodat er spullen droog weggelegd kunnen worden. Ook zijn een aantal pallets met stenen verplaatst; nu kan de bouwplaats bereikt worden via de Witrijt (inrit boederij en Peter) en via de Scheldestraat (onze inrit).

Oh ja, Marloes en ik hebben de keet ook maar eens een keer gepoetst. Waar de meeste eer naar Marloes gaat, zij heeft het meeste werk verzet :-D. Ik heb de eer gehad om de koelkast van alle schimmel en geurtjes te ontdoen :-S en ik heb ook nog wat geholpen met het schoonmaken!

{bouwplaats} Containers op de plek en dakje er tussen gemaakt{bouwplaats} Nog een foto van de andere kant{bouwplaats} Met jalons de contouren van het huis uitgezet.{bouwplaats} Bouwkeet staat op z’n plek en heeft een werkende WC

This entry was posted in Bouwmaterieel, Huis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply