Vergunning!

Het is even stil geweest hierzo, maar niet omdat er niets te doen was…. afgelopen donderdag kwam dan eindelijk het verlossende woord: De vergunning is verleend…. en vandaag staat ‘t al gepubliceerd (laatste regel).

De publicatie

Afgelopen periode hebben we heel wat heen en weer gebeld met gemeente, constructeur van de gemeente en onze constructeur…  Het hielp ook al niet dat de gemeentelijke constructeur slechts 1/2 dag per week voor de gemeente werkt. Heb je vragen of heeft hij nog vragen dan ben je zomaar weer een weekje verder. Maar alles is vergeten, we hebben de vergunning.
Vanochtend is de afd. bouw en wonen al gelijk langs geweest om het peil uit te zetten (20m +NAP), zodat we verder kunnen met bouwput en bouwraam etc.

This entry was posted in Bouwvergunning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply