Wie gaat waar slapen?!

Tja, afgelopen weekend heeft papa de kozijnen voor de binnendeuren gesteld, waardoor de contouren van de verschillende kamers op de 1e verdieping zichtbaar zijn. Onze dames mochten (bij hoge uitzondering) zondag zelf even naar boven om te kijken. Nou ja, zelf…. strak in de gaten gehouden door Sander, Yvonne en papa! Maar de dames waren enthousiast en hebben gekozen.

Benieuwd hoe vaak dat nog gaat veranderen. Afijn, Esther heeft gekozen voor de kamer aan de rechtervoorkant. Dit is gezien zoals je de trap opkomt en dan richting Scheldestraat loopt. Dat betekent dus automatisch dat Mirthe de kamer aan de andere (voor)kant krijgt; de kamer links dus. Wij gaan aan de achterkant slapen.. dit is de kleinste slaapkamer, omdat het hobbykamertje groter moest ivm de lichtberekening (vergunning!). Maar ja, de dames zullen wat meer tijd in hun slaapkamer doorbrengen dan wijzelf…. 😉 

This entry was posted in Eerste verdieping, Huis and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Wie gaat waar slapen?!

  1. Hilgert says:

    Ach…we kunnen altijd nog wisselen met de grote studeerkamer boven de garage 🙂

Leave a Reply