Tweede verdieping

Op 18 februari hebben we de breedplaatvloeren gelegd. De volgende dag is gelijk het ventilatiesysteem er opgekomen. Een week later had John Zeegers tijd om de electra en de stofzuiginstallatie er op te zetten. Uiteindelijk heb ik nog twee weken nodig gehad om de bekisting uit te zetten en te maken. Vervolgens  de bovenwapening er op knopen en een telefoontje naar de gemeente voor de controle. Gelukkig was alles goed en mochten we gaan storten. Dat is dus uiteindelijk een maand na het leggen van de breedplaten. Niet echt heel snel, maar er moest dan ook meer in de vloer verwerkt worden als bij een normaal huis. Multi-room audio is aangelegd, stofzuigsysteem, spots allemaal ingestort in het plafond. Verder ook aansluitingen voor electrische zonwering/rolluiken gemaakt. Ook inbraakalarm en brandalarm aansluitingen moesten er in. Verder nog alle aansluitingen voor het LAN (netwerk) naar iedere kamer. Na de 600meter electrapijp uit de 1ste verdieping viel het op de tweede verdieping toch mee met ruim 400 meter. Al met al ligt er een kilometer (!) electrapijp in en dat zijn alleen de vloeren. Van plafonds naar stopcontacten komt daar nog bij.

This entry was posted in Eerste verdieping, Electriciteitswerken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply